De woonstijl

PUUR

Eenvoudig en robuust,
met liefde voor pure vormen,
materialen en kleuren

Een interieur wat rust uitstraalt, comfortabele meubels en grote accessoires. Toch is het zeker geen saai interieur, door het gebruik van lichte kleuren lijkt het of het altijd zomer is binnen. Kleuren die je terugvindt in deze stijl onder andere zand, grijs- en groentinten uit de natuur. Met blauwe, rode en oker accenten.

Raamdecoratie PUUR

Raamdecoratie

Natuurlijke materialen en aardse kleuren

Ramen vragen ook om aankleding, dit kan verschillende doelen hebben. Denk aan privacy of zonwering. Maar ook aan de isolerende werking. De raamdecoratie in de woonstijl PUUR kenmerkt zicht door lichte kleuren en subtiele materialen. Bijvoorbeeld houten jaloezieën, want ook natuurlijke materialen passen heel goed in deze stijl.

Raamdecoratie

Inmeten en monteren aan huis

Raamdecoratie moet perfect hangen, strak en recht. Op de juiste maat gemaakt.
Onze vakmannen komen bij jou thuis om de exacte maten te meten.
En vervolgens maken ze de afspraak wanneer de raamdecoratie gemonteerd wordt.


Geregeld door HOMED. Wel zo makkelijk.

Behang

Basis vormen en lichte kleuren

Voor de muur kun je kiezen voor een rustige kleur, maar een muur voorzien van behang levert een hele andere kijk op je interieur op. Binnen de woonstijl PUUR kies je dan voor een grafisch design of voor de wat meer sierlijke botanische vormen.

 

Behang
Behang PUUR
Vloeren PUUR

Vloeren

Rust en kracht als basis

Vloeren zijn er in vele kleuren, dessins en materialen. Sterk, krasvast, waterafstotend, geschikt voor verschillende ruimtes, dit zijn enkele kenmerken van PVC. Maar misschien nog wel belangrijker, deze vloeren voelen warm en zacht aan.
Daarnaast kun je ook kiezen voor laminaat of vloerbedekking. Of kies voor de combinatie, een PVC vloer met een fraai vloerkleed op maat gemaakt.

 

Vloeren

Vloer laten leggen

Een vloer leggen is voor velen geen dagelijkse klus.
De vloer heeft ook als doel om toch voor een langere tijd te blijven liggen, dan moet deze wel perfect gelegd zijn.
Keurig afgewerkt en zonder storende kieren.
Laat het doen door onze vakmannen.

Zij hebben ervaring. Wel zo makkelijk.

Vloerkleden

Naast de gezelligheid van een vloerkleed heeft deze ook nog meer functies. Denk aan het verbeteren van de akoestiek in de ruimte, geluiden worden geabsorbeerd. Hoe dikker het tapijt, hoe meer effect!

Vloerkleden
Vloerkleden PUUR
Gordijnen PUUR

Gordijnen

Transparant gezellig

Gordijnen zijn een blikvanger in je woonkamer. In de woonstijl PUUR kies je voor lichte gordijnen, licht van kleur en gladde stoffen. Effen of met een subtiel patroon.

Gordijnen

Verf

Eenheid door terugkerende kleuren in het interieur

De kleurkeuze is de basis. Het moet bij je passen, je lekker voelen in de ruimte met de gekozen kleurschakeringen. Kleur is een gevoel, kleur is een smaak. Het is heel persoonlijk, toch kunnen wij je helpen met de juiste combinaties van kleuren. Door kleuren op elkaar af te stemmen, aan te laten sluiten bij elkaar versterk je het gevoel van de gekozen stijl.
Alle kleuren zijn te mengen, kleur zorgt voor diepgang in je interieur.

Verf PUUR

WEETJE

Wil je na verloop van tijd subtiele wijzigingen aanbrengen in je interieur zonder grote verbouwing?
Pas dan de kleur op de muur aan en de bijpassende accessoires. In korte tijd, een nieuwe look!

Kasten PUUR

Kast op maat

Strak en degelijk opgeruimd

In een woning heb je spullen die je graag opgeruimd ziet in een kast. Binnen de woonstijl PUUR zijn hiervoor legio mogelijkheden te bedenken, denk aan deuren met een voelbare houtstructuur. Dat geeft een natuurlijke en rustige uitstraling. Kasten gebruik je in verschillende ruimtes, hierdoor trek je de woonstijl ook door in de rest van je woning. Uiteraard kun je wel kiezen voor verschillende tinten van de deuren. Overal dezelfde uitstraling, maar toch een eigen gezicht.

Kasten

Binnendeuren

Zonder op te vallen afgesloten

Een deur in de woonstijl PUUR kenmerkt zich door de eenvoudige vormen, strakke lijnen en grote vlakken. Het juiste bijpassende deurbeslag maakt de deur helemaal af. Er zijn deuren met en zonder glas verkrijgbaar, één lijn in de deuren voor je hele huis!

 

Binnendeuren PUUR
Horren PUUR

Horren

Open en transparant en toch gesloten

Niets is zo vervelend als ongedierte in je huis. Die kun je  buiten laten, met horren op maat. Door de fraaie afwerking van maatwerkhorren zijn ze bijna niet zichtbaar. Verder hebben vele horren als voordeel dat ze ook pollenwerend zijn, voor een extra fi jn leefklimaat binnen. Voor iedere deur of raam is een oplossing, denk aan een plissé-, inzet- of een rolhor.