Gordijnen

Gordijnen, je kunt ze ophangen met verschillende doeleinden. Het voorkomen van inkijk wanneer je binnen de lampen aan hebt, een stukje isolerende en tochtwerende functie maar bovenal hang je ze op voor de juiste sfeer in huis.


 

"Laat ze ophangen!

Bij een mooi gordijn hoort een passend ophangsysteem, hetzij een roede of een rail. Dit maakt echt het verschil. En wist je dat je zelfs kan kiezen voor elektrisch bedienbare gordijnen? Deze kun je perfect laten monteren door onze vakmannen. Zij komen dan ook direct de gordijnen hangen.

Hoef je zelf ook niet meer de trap op. wel zo makkelijk!"


 

Gordijnen in de woonstijl PUUR

Gordijnen in naturel tinten, fraai geplooid. Lichtdoorlatende stoffen met subtiele patronen Een sieraad voor je raam en een bijdrage aan de woonstijl PUUR.

Gordijnen PUUR
Gordijnen PUUR
Gordijnen PUUR

Gordijnen in de woonstijl INDUSTRIEEL

In deze woonstijl denk je niet als eerste aan gordijnen, toch kan het. Kies voor stevige stoffen met een grove structuur. Met een wave plooi opgehangen, zonder poespas. Een moderne plooi: een strak gordijn met een perfecte golf.

Gordijnen INDUSTRIEEL
Gordijnen INDUSTRIEEL

Gordijnen in de woonstijl ROMANTISCH

Kies voor kleuren in pasteltinten, laat de gordijnen hangen tot op de vloer. Of kies voor dubbele gordijnen in verschillende tinten. 

Gordijnen ROMANTISCH
Gordijnen ROMANTISCH
Gordijnen ROMANTISCH
Gordijnen ROMANTISCH