De woonstijl

ROMANTISCH

Vrouwelijk, met een stoere basis.
Romantisch in de details en de kleuren

Landelijke accessoires en pasteltinten in je interieur, dat past bij een romantische stijl.
Gecombineerd met een strak designproduct wordt de uitstraling een stuk stoerder.
Verder een duidelijke stijl met ronde vormen, klassieke lijnen en krullen.
Zachte materialen en fijne patronen.

Raamdecoratie ROMANTISCH

Raamdecoratie

Met een zoete lichtinval

Lieflijke kleuren en zachte materialen, de kenmerken van de woonstijl ROMANTISCH. Mooie combinaties zijn te maken met overgordijnen en plisségordijnen. Maar ook vouwgordijnen staan hoog op het lijstje van het romantische interieur.

Raamdecoratie

Behang

Een statement met vogels en bloemen

Snel een romantische stijl in je huis? Kies er voor om 1 muur  te voorzien van een behang met motief van bloemen of vogels. Lekker opvallend en eigenwijs wanneer de rest van je interieur zich kenmerkt door pasteltinten en lichte kleuren.
De stijl maak je helemaal af met accessoires als kussens, knusse dekens en een heerlijk vloerkleed.

Behang
Behang ROMANTISCH

WEETJE

Er zijn verschillende soorten behang, heb je behangpapier, dan smeer je het papier in en plak je deze vervolgens op de muur. Vergeet niet om het even in te laten weken.
Heb je een zwaardere soort behang zoals vinyl, textiel of glasweefsel, dan smeer je de muur in.

Vloeren ROMANTISCH

Vloeren

 

Tapijt, laminaat aan jou de keuze in de woonstijl ROMANTISCH. 

Vloeren

Vloerkleden

Een vloerkleed als eyecatcher in je kamer. In een ronde of rechthoekige vorm, alles kan. Met zachte materialen waar je voeten diep in weg zakken.

Vloerkleden
Vloerkleden ROMANTISCH
Gordijnen ROMANTISCH

Gordijnen

Sfeer met veel privacy

In een romantische woonstijl passen gordijnen en vouwgordijnen het beste. Kies je voor een natuurlijke uitstraling van linnen of katoen, dan zijn er zeer veel variaties met viscose of een andere samenstelling van stoffen. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om een linnen of katoen te laten voeren, zo voorkom je verkleuring. Gordijnen tot op de vloer in mooi vallende plooi. Onze stylisten weten er alles van en adviseren je graag op dit gebied.

Gordijnen

Laat ze ophangen

Bij een mooi gordijn hoort een passend ophangsysteem, hetzij een roede of een rail.
Dit maakt echt het verschil, en wist je dat je zelfs kan kiezen voor elektrisch bedienbare gordijnen? Deze kun je perfect op laten hangen door onze vakmannen. Zij komen dan ook direct de gordijnen hangen.

Hoef je zelf ook niet meer de trap op. Wel zo makkelijk.

Verf

Zachte tinten

Maak een combinatie van behang en verf op de muren. Pak een tint uit het behang voor de verf en je verliest de eenheid niet uit het oog. Bij HOMED is de verf te mengen in iedere gewenste kleur.

Verf ROMANTISCH
Kasten op maat ROMANTISCH

Kasten op maat

Opbergruimte achter de deur

Een kast geeft je opbergruimte, dat levert een opgeruimd huis op. En daarmee de ruimte in je huis compleet in richten in jouw stijl. Met een passende kast in de ruimte, onder de schuine kant of in de lastige hoek.

Kasten op maat

Binnendeuren

Met een dromerige lichtinval

Een deur is ook onderdeel van de woonstijl, ga je dus je huis onder handen nemen vergeet dan de deuren niet. In een romantische stijl kun je kiezen voor dichte deuren met panelen, maar zeker ook voor deuren met glas er in. Glas in lood zorgt voor een subtiele lichtinval en het laat een afbeelding op je muren en vloer achter.
Ook schuifdeuren met fraaie lijnen passen perfect. Je kan de ruimte afsluiten zonder het donker te maken. 

Bij HOMED laten we graag alle opties zien.

En weet je al welke kleur je wilt? Het is namelijk mogelijk om je deur in jouw gewenste kleur te leveren.

Binnendeur ROMANTISCH
Horren ROMANTISCH

Horren

Open en transparant en toch gesloten

Niets is zo vervelend als ongedierte in je huis. Die kun je  buiten laten, met horren op maat. Door de fraaie afwerking van maatwerkhorren zijn ze bijna niet zichtbaar. Verder hebben vele horren als voordeel dat ze ook pollenwerend zijn, voor een extra fi jn leefklimaat binnen. Voor iedere deur of raam is een oplossing, denk aan een plissé-, inzet- of een rolhor.